Ferestre

Formular Comana - Ferestre

Tamplaria din lemn are o veche traditie, istoria ei incepand din antichitate. A fost deci timp indeajuns pentru a studia comportamentul lemnului si pentru a observa cat si cum rezista la timp. In zilele noastre tamplaria este fabricata din lemn cu elemente imbinate in dinti pe lungime si stratificat, prin aceasta eliminandu-se deformarea lemnului.

Pe langa faptul ca se incadreaza omogen in ambient, ferestrele din lemn au excelente caracteristici de izolare termica si fonica.

Ferestrele sunt confectionate din profil triplustratificat cu sectiunea de 68 x 85, etansarea fiind realizata prin trei garnituri EPDM si prin sistemul de feronerie AGB Italia, cu inchidere multipunct si reglaj tridimensional.

Imbinarea intre traverse si montanti este realizata prin cepuire dubla ceea ce confera o rezistenta maxima cercevelei si tocului, predispuse sa permita incadrarea geamului termopan cu grosimea de 24 mm (coeficientul de transfer termic prin ansamblul lemn – sticla flot-lowE si argon fiind de 1.3 W/mpk).

Geamul termopan folosit este 4*16*4 cu sticla de cea mai buna calitate, cu coeficient de transfer termic de minim 1.3 W/m2K (pt flot-lowE). Se poate folosi geam low E, lowE solar, reflexiv, ornament, antiefractie in diverse combinatii.
Sistemul de feronerie cu inchidere multipunct, marca AGB Italia, asigura deschiderea ferestrelor in modul batant sau oscilobatant. De asemeni, se pot realiza inchideri centralizate, automatizate, antiefractie.

Modele Ferestre