Usi Exterior

Formular Comana - Usi pentru exterior din lemn stratificat

Usile sunt personalizate in functie de nevoia si dorinta clientului. Astfel, dimensiunile, modelul, esenta de lemn, culoarea, sticla, accesoriile sunt alese de catre client. La cerere se pot realiza pervazuri si cornise cu modele deosebite, captuseli tip rama cu tablii.

Un mare avantaj pe care il au usile din lemn, este faptul ca la fabricarea si finisarea lor, sunt folosite substante ecologice, pe baza de apa, neavand nici un fel de emisii toxice, care sa duca in timp la afectarea sanatatii noastre.

Folosim tehnologia italiana de fabricare a usilor, frezele fiind cu discuri circulare de frezare cu profil-contraprofil. Usile din lemn cu profil-contraprofil se fabrica de mai mult de 20 ani. Imbinarile de colt cu profil-contraprofil au fost folosite pentru prima data la structuri de mobilier. Avantajul acestor imbinari este ca suprafata de incleiere in acest caz este mai mare de cca 10 ori decat in cazul imbinarii clasice. De asemeni, cel mai important lucru este realizarea unei imbinari perfecte, deoarece profilul se imbina pe contraprofil si materialul de incleiere adecvat se preseaza intre suprafetele marite.

Modele Usi pentru exterior din lemn stratificat